Predstavitev

Bostjan

Boštjan Jevnik
Direktor

Po izobrazbi sem inženir strojništva, od kar sem stopil v industrijo pa se ukvarjam z razvojem in konstrukiranjem. Praktične izkušnje sem nabiral kot konstrukter izdelkov za avtomobilsko industrijo najprej v Hipot-P&ems d.o.o., kot tehnolog pri konstruiranju in izdelavi orodij za brizganje termoplastov v podjetju Technoplast d.o.o. in nazadnje kot konstrukter in produktni vodja v LPKF d.o.o. Pri svojem delu sem se srečal z več CAD programi, trenutno pa uporabljam ProE in DraftSight.


Želja spoznati in razumeti različne tehnologije in prakse ter razvijati novosti me je vodila do ustanovitve lastnega konstrukcijskega biroja. Od ustanovitve podjetja, leta 2006, se tako praktično vsak teden srečujem z novostmi in sproti nadgrajujem znanje in izkušnje. Največ se srečujem z razvojem in izgradnjo industrijske opreme in strojev, različnih izdelkov in naprav. Na željo pa skonstruiram tudi najrazličnejša orodja tako za predelavo termoplastov kot za preoblikovanje pločevine. 

Tudi sam imam polno idej in jih pogosto uresničujem. Moj zadnji projekt je bil razvoj visoko kakovostnega vzdržljivega pisala. Pri svojem delu namreč redno rišem, saj je skica začetek vsakega projekta. Ob skiciranju zamisli mnogo pisal uničim in ker sem se naveličal vedno znova iskati nova pisala in upati, da bodo zdržala pritisk, sem razvil in izdelal lastno popolnoma kovinsko pisalo, izdelano iz titana.

Trudim se slediti dobrim praksam in poslovati družbeno odgovorno na vseh segmentih poslovanja. Na ta način gradimo trden odnos tako z dobavitelji kot naročniki.